Na AC Ryan komt nu ook Signo met een nieuwe Full-HD netwerkmediaspeler. Deze Woxter i-cube 750 vertoont de nodige overeenkomsten met AC Ryans Playon!HD.

Eigenlijk lijken de twee apparaten op papier alleen in uiterlijk te verschillen. De i-cube 750 kan – net als de Playon!HD – vrijwel alle video, foto en muziek formaten afspelen via het netwerk. ISO, 1080p avi, h.264 mkv, DivX, XviD, mp3: allerlei bestandsformaten en codecs worden ondersteund.

Ook de i-cube heeft daarvoor een netwerkaansluiting aan boord, terwijl hij tevens over een geheugenkaartlezer beschikt. En past er in de Playon!HD een 3,5-inch harddisk? De i-cube 750 biedt deze mogelijkheid eveneens.

De speler kan via hdmi, scart of component worden aangesloten op een tv en heeft aan de achterzijde een optisch-digitale en coax-aansluiting voor het geluid. De Woxter i-cube 750 heeft precies dezelfde richtprijs als AC Ryans mediaspeler – 149 euro. Het enige verschil is dat Signo’s apparaat nu al in de winkels ligt, terwijl de Playon!HD ‘pas’ vanaf donderdag officieel te koop is.