De Ultimate MHub One-Dock Station is werkelijk een veelzijdige docking station. Hij is namelijk geschikt voor geheugenkaarten, usb-apparaten en vele mobiele toestellen.

Deze docking station heeft dezelfde mat zilveren kleur als een MacBook. Maar de kleur is het minst van belang. Zijn functionaliteit is vele malen interessanter. Er kunnen namelijk vele apparaten gelijktijdig op aangesloten worden.

Zo heeft hij 3 usb-poorten, 1 Hi-speed HCSD/SD-geheugenkaartslot en een oplaadstation voor de iPhone en iPod. Dit is erg handig omdat de gebruikelijke computer of laptop bij lange na niet zoveel aansluitmogelijkheden heeft.

Het docking station is compatible met de iPhone 3G(8G/16G), de iPhone (4G/8G/16G), de iPod Touch 2nd (8G/16G/32G), de iPod Touch (8G/16G/32G), de iPod nano 4th Generation (video) (8G/16G), de iPod nano 3rd Generation (video) (4G/8G), de iPod 5th Generation (video) (30G/60G/80G), de iPod classic (met de opmerkelijke uitzondering van de Shuffle), alle Blackberry modellen, de T-Mobile G1, de HTC, de DC en de PSP. De Ultimate MHub One-Dock Station kost 50 euro.