HiPhone Nano N3+ levert stijlvol jatwerk

Het Chinese HiPhone heeft een nieuw mobieltje uitgebracht dat – evenals de eerder verschenen HiPhone Nano – weer bolstaat van het schaamteloze jatwerk. Deze HiPhone Nano N3+ ziet er echter een stuk stijlvoller uit.

Het nieuwe mobiele beltoestel is misschien een vergaarbak van kopieën, met een vleugje iPhone hier en een snufje Motorola RAZR daar. Maar het resultaat is er niet minder mooi op geworden.

De Nano N3+ heeft een ruim 3,0 inch touchscreen met een aardige resolutie van 320 bij 240 pixels. De gebruikersinterface lijkt zich niet echt te lenen voor touchscreenbediening, maar gelukkig is er ook gewoon een richtingtoets opgenomen in het ouderwetse, maar stijlvol vormgegeven, alfanumerieke toetsenblok.

De 1,3 megapixel camera is niet indrukwekkend, maar de handshake-besturing – om muziek mee te skippen of de schermachtergrond mee te veranderen – is dat wel. En dan is het deksel met scherm nog 360 graden te draaien ook.

De HiPhone Nano N3+ wordt geleverd met 2GB uitbreidbaar flashgeheugen. Het mobieltje is aanvankelijk alleen verkrijgbaar in het zilver, maar verschijnt later ook in zwarte, rode en goudkleurige uitvoeringen. De prijs bedraagt ongeveer 143 euro.

Tip de redactie