Het is al volop lente en het ziet ernaar uit dat het weer alleen maar beter gaat worden. Het zal dus niet lang meer duren of het is de juiste temperatuur voor een frisse duik in het water. En wat is er mooier als die duik gepaard kan gaan met de klanken van de heersende zomerhits?

Een nadeel met water is echter dat dat niet samengaat met elektronische apparaten. Grace Digital Audio heeft daar nu de Aqua Sounders op bedacht. Deze draadloze, drijvende speaker kan in elk water meegenomen worden. Hij laat niet alleen de favoriete muziek horen terwijl hij drijft, er zitten tevens lichtjes op zodat hij ook in het donker gebruikt kan worden.

Met de speaker wordt ook een zender meegeleverd. Deze transmitter is op elk audio-apparaat aan te sluiten, zolang er een 3,5 millimeter koptelefoonuitgang op zit. Het bereik van de zender naar de speaker is ruim 45 meter. Er kunnen in totaal 10 speakers op de transmitter aangesloten worden. De Aqua Sounders van Grace Digital Audio kost iets meer dan 110 euro.