Er zijn voldoende manieren om naar muziek te luisteren in bad, waarbij sommige zelfs levensgevaarlijk zijn vanwege elektrocutiegevaar. Desalniettemin is het luisteren naar muziek in bad via een rubberen badeendje een unicum te noemen.

De iDuck Wireless Speaker is dus een rubberen badeendje dat een speaker in zich herbergt. Zo is het mogelijk om muziek te luisteren in bad, want vanzelfsprekend is hij waterdicht en een snoer om verbinding te maken heeft hij ook niet nodig. Hij heeft namelijk een fm-transmitter, in de vorm van een ei, die op elk audioapparaat met een 3,5 millimeter koptelefooningang is aan te sluiten. Hiermee kan dus niet alleen naar de eigen muziek geluisterd worden via bijvoorbeeld een iPod, maar ook naar de radio.

En als dat nog niet genoeg is: het badeendje gloeit ook nog eens in vier kleuren wanneer men de lichten uitdoet. De iDuck Wireless Speaker kost iets meer dan 30 euro. Hij heeft vier aaa-batterijen nodig voor het eendje en drie voor de transmitter. De batterijen worden niet meegeleverd.