Packard Bell introduceert nieuwe Full HD monitoren

Packard Bell heeft twee nieuwe Full HD monitoren ontwikkeld. De beeldschermen hebben schermdiagonalen van 22 en 24 inch en zijn voorzien van een eigenzinnig design.

De 22 inch Packard Bell Maestro 222 Ws en 24 inch Maestro 242 Ws vallen allebei in eerste instantie op door het stijlvolle glazen kader rond het scherm. Packard Bell spreekt verder van een dunne behuizing en elegante voetsteun. Volgens de fabrikant zijn de Maestro monitoren ontwikkeld met notebookgebruikers in het achterhoofd: dankzij de drie (222 Ws) of vier (242 Ws) usb-poorten en de ingebouwde 4 Watt stereospeakers, zouden de beeldschermen te gebruiken zijn als een klein docking station.

Maar ook desktopgebruikers zullen weinig te klagen hebben over de specificaties. Naast de Full HD resolutie (1920 bij 1080), bedraagt de contrastverhouding een nette 40.000:1 en is de responstijd 2 milliseconden. Beide beeldschermen beschikken over een hdmi-, vga- en dvi-aansluiting. Packard Bell brengt de monitoren in februari op de markt. Ze gaan 269 (24 inch) en 219 euro kosten.

NUwerk

Tip de redactie