Test: Motorola ZN5

De Motorola ZN5 heeft als eerste mobiele telefoon een speciale Kodak-techniek geïntegreerd, waardoor het fotograferen duidelijk soepeler verloopt.

Het betreft zowel de kwaliteit als de snelheid. Dit is een mooie ontwikkeling, zeker omdat de nieuwste cameratelefoons eigenlijk alleen meer megapixels krijgen, maar blijven zitten met een lange ontspanvertraging.

Grafisch is het menu niet heel bijzonder vormgegeven, maar alle opties zijn voorhanden. Er is een mogelijkheid om in plaats van de standaardicoontjes een lijstweergave of een spinnerweergave in te schakelen.

Bij de spinnerweergave is het geselecteerde icoontje in het groot zichtbaar en de rest staat klein onderin, in deze weergave ziet het menu er wel een stukje beter uit.

De 5.0 megapixel digitale camera zorgt mede door de integratie van de Kodak technologie voor veel betere foto’s.

Snelheid

Voornamelijk de snelheid waarmee een foto kan worden vastgelegd is ongekend voor een mobiele telefoon, op deze manier is een ‘spontaan’ moment altijd vast te leggen.

Tevens zorgt de technologie ervoor dat onder alle omstandigheden, ook met minder licht, de foto’s zo goed mogelijk worden vastgelegd.

De ingebouwde Internet browser is net als elke standaard mobiele telefoon redelijk te noemen. Hij werkt aardig snel en het navigeren gaat prima.

WiFi

De Motorola Motozine ZN5 biedt naast de mobiele internet verbinding via het netwerk ook WiFi, op deze manier kan de telefoon op een draadloos netwerk worden aangesloten om gebruik te maken van het Internet.

De Motorola ZN5 Motozine is een opvallende mobiele telefoon. Zeker dankzij de 5.0 megapixel digitale camera met autofocus en Xenonflash is het maken van een goede foto geen probleem.

De Motorola ZN5 mobiele telefoon ziet er leuk uit, maar de reacties zijn uiteenlopend. Deze telefoon moet het voornamelijk hebben van de uitstekende, snelle en gebruiksvriendelijke digitale camera.

Kijk voor de volledige Motorola ZN5 test op LetsGoMobile

NUwerk

Tip de redactie