Linksys by Cisco komt met een Media Hub die ontworpen is om de toegang tot en interactie met digitale media te vereenvoudigen. De Media Hub verzamelt en ordent alle digitale video's, foto's en muziek die gebruikers op verschillende apparaten in huis hebben opgeslagen, en biedt deze aan.

Met een Media Hub kunnen gebruikers van al hun media genieten via een gebruiksvriendelijke interface die niet alleen thuis, maar ook via een webbrowser over de hele wereld toegankelijk is. Deze Media Hub is de ideale oplossing voor consumenten met uitgebreide digitale mediabibliotheken die de complexiteit uit het beheer van hun collecties willen halen.

De Media Hub zal vermoedelijk in het eerste kwartaal van 2009 in Nederland verkrijgbaar zijn. De Media Hub is verkrijgbaar in de NMH300- en NMH400-reeks. De NMH300-reeks is een voordelige oplossing die alle basisfuncties van de Media Hub biedt die zijn ontworpen om met een pc of Mac te worden gebruikt voor de communicatie met het apparaat. De NMH400-reeks is uitgerust met een LCD-scherm en een geheugenkaartlezer. De prijs van deze Media Hub begint bij 300 euro.