Cisco kondigde vandaag op de International Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas het Linksys by Cisco Wireless Home Audio-systeem aan. Gebruikers kunnen genieten van de perfecte synchronisatie wanneer zij naar dezelfde muziek luisteren in het hele huis.

De Wireless Home Audio-productreeks bestaat uit drie apparaten voor het draadloos afspelen van muziek in elke kamer: de alles-in-een Conductor, de Director met ingebouwde versterker en de Player die ideaal is in combinatie met bestaande audio apparatuur . De Wireless-N Controller vervolmaakt de Wireless Home Audio ervaring door het touchscreen waarmee de gebruiker toegang krijgt tot alle muziekbronnen en de muziek kan bedienen vanuit het hele huis.

Cisco verwacht dat de Wireless Home Audio-producten in Nederland in het eerste kwartaal van 2009 in de winkels verkrijgbaar zullen zijn. De Premier Kit kost 1000 euro, de Trio Kit kost 850 euro, de Executive Kit kost 550 euro, de Director kost 450 euro, de Player kost 300 euro, de Stereo Speaker Kit kost 150 euro, de Controller kost 350 euro en de Docking Station voor de iPod kost 80 euro. De prijs van de Conductor zal later bekend gemaakt worden.