Multimediaspeler is alleskunner op zakformaat

Toshiba introduceert binnenkort een draagbare multimediaspeler. Het gaat om de JournE M400. Behalve een compacte televisie is hij ook een foto/videoviewer en mp3-speler. Kortom, een alleskunner op zakformaat, goed ogend, gebruiksvriendelijk en betaalbaar.

De digitale tuner stelt de gebruiker in staat om overal waar hij is tv te kijken. De batterij van de JournE M400 gaat twee uur mee. Dankzij het heldere, niet-reflecterende 4,3-inch breedbeeld-kleurentouchscreen is de speler ideaal voor gebruik buitenshuis. De tuner zoekt de beschikbare tv-kanalen automatisch op. Een kinderslot verhindert dat kinderen programma’s zien die ze beter niet kunnen zien.

De multimediaspeler leent zich daarbij prima voor het bekijken van foto’s of video’s, het maken van slideshows en het beluisteren van muziek in stereokwaliteit. Iets kwijtraken, is er niet bij. Alles wordt opgeslagen in bestanden die met een simpele zoekfunctie makkelijk terug te vinden zijn. Voor gebruikers die extra geheugen willen, wordt er een 1 GB microSD-geheugenkaart meegeleverd. De Toshiba JournE M400 is in januari 2009 verkrijgbaar. Hij gaat waarschijnlijk zo’n 150 euro kosten.
 

NUwerk

Tip de redactie