Mangafans kunnen hun hart ophalen met Kinnikuman Warriors. Cube heeft namelijk 4 van die op usb-gebaseerde gespierde mannen op de markt gebracht.

Cube heeft precies 29 jaar gewacht met het uitbrengen van de Kinnikuman Warriors, omdat het Japanse woord NIKU uit het kinNIKUman 29 betekent (NI=2 en KU=9), dat is in ieder geval wat Akihabara beweert. Kinniku betekent in ieder geval 'spieren'. Wanneer zo’n gespierde man in een usb-poort van een computer wordt gestoken zal hij onophoudelijk sit-ups gaan doen, om zijn toch al afgetrainde lijf nog verder te perfectioneren.

Het is dus een compleet zinloze gadget. Er zit niet eens enig interngeheugen op deze ‘stick’. Het is hooguit een visuele, nooit eindigende flauwe grap. De karakters waaruit gekozen kan worden zijn Kinniku Man, Robin Mask, Wars Man en Ramen Man. Vanaf midden december zullen ze verkrijgbaar zijn bij GeekStuff4U, maar ze zijn nu alvast te bestellen. De prijs van een enkele Kinnikuman Warrior is 27 euro. Er zijn gelukkig geen batterijen voor nodig.