Spelcomputers van vijftien tot twintig jaar geleden willen niet altijd meer even goed werken als destijds. Maar sommige gamefanaten zitten ondertussen nog wel met tientallen spellen die een fortuin hebben gekost. De FC3 Plus is in dat geval misschien de oplossing.

Het apparaat ziet er misschien wat generiek uit, maar het is dan ook drie spelsystemen in één. De FC3 Plus kan spellen afspelen van zowel de 8-bits NES van Nintendo, als de 16-bits Super Nintendo en Sega Mega Drive. Die oude spellen zijn dus gewoon te gebruiken – en dat is voor verzamelaars een fijnere oplossing dan de zogeheten Virtual Console op de Wii, waarvoor die spellen opnieuw moeten worden aangeschaft.

De console wordt geleverd met de nodige aansluitkabels. Ook zitten er twee controllers bij die met alle games werken. Zelfs een laserpistool voor de NES, dat verdacht veel lijkt op de Nintendo Zapper, wordt meegeleverd. Net als de Zapper doet dit pistool het overigens niet op lcd- en plasmatelevisies. De prijs van de FC3 Plus van Yobo is niet bekend.