Sommige computers zijn al veredelde kachels, maar laptops kunnen nog veel meer warmte ontwikkelen. Dat is ook niet zo gek, met al die hardware die in een kleine ruimte wordt samengepropt. Choiix komt met accessoires die daar wat aan moeten doen.

Het betreft een compleet nieuw merk dat is opgericht door CoolerMaster, fabrikant van computerhardware. Choiix gaat zich specialiseren in accessoires die helpen notebooks koel te houden. Zo is er de Air-Through Thin Notebook Cooling Pad, een schuine standaard voor MacBook en MacBook Air met twee koelventilatoren en een 4-poorts usb-hub.

Daarnaast probeert Choiix ook te profiteren van de netbookrage. De Ergonomical Metal Sleeve bijvoorbeeld komt in verschillende formaten, van 7 tot en 14 inch. Hij functioneert als een soort tasje, als de notebook niet gebruikt wordt, en als een soort onderzetter, wanneer de laptop op schoot wordt gebruikt. Een aluminium plaat moet daarbij helpen de hitte af te voeren, terwijl een stuk textiel de schoot en omliggende lichaamsdelen beschermt. Prijzen zijn nog niet bekend.