Goed nieuws voor gadgetliefhebbers die nog niet genoeg hebben van Swarovski-kristallen: Swarovski-kristallen zijn ook nog niet klaar met jullie. Zo komt Speed-Link nu met een webcam die voorzien is van deze glinsterende edelsteentjes.

De Luxury Cam: Crystal Edition mag niet bepaald te klagen over een gebrek aan deze Swarovski-steentjes: er zijn er meer dan 1350 op de webcam aangebracht. Dat dit een kitscherige bedoening oplevert, mag de pret blijkbaar niet drukken. Vrouwen die nog niet genoeg glans in hun leven hebben, kunnen er in elk geval hun bureau mee verfraaien.

De webcam – waarvan ook een normale versie zonder kristallen verkrijgbaar is – maakt deel uit van Speed-Links Vicious and Divine-collectie. Het apparaat is voorzien van een opvouwmechanisme, waarmee hij makkelijk te bevestigen is aan laptops en platte schermen, aldus de fabrikant. De Crystal Edition kost 399 euro en is daarmee precies 350 euro duurder dan zijn eenvoudige broertje. Beide varianten zijn verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.