Omdat Mac-gebruikers ook toetsenborden gebruiken, is het niet zo vreemd dat de grote tikplankfabrikanten hun producten ook toespitsen op Apple-computers. Zo ook Logitech, dat haar diNovo keyboard nu ook naar de Mac brengt.

De diNovo Mac Edition is een draadloos toetsenbord dat volledig is toegerust voor gebruik op Apples Macs. Het draadloze toetsenbord is dan ook voorzien van alle specifieke Mac-toetsen, zoals de Command-toets. Verder beschikt het echter over dezelfde technologieën als zijn Windows-broertje, waaronder Logitechs PerfectStroke toetsaanslagsysteem, waardoor de toetsaanslag een millimeter dieper is dan bij andere toetsenborden.

Bepaalde standaardapplicaties als Mail, Safari en iTunes zijn met een simpele druk op een sneltoets op te starten. Ook aan multimediatoetsen heeft Logitech gedacht. Het bijzonderst is misschien wel de batterijduur van het draadloze toetsenbord: die zou zo’n drie jaar bedragen. De Logitech diNovo Mac Edition is mede daardoor niet het goedkoopste toetsenbord: het keyboard kost ongeveer 90 euro.