Omdat iedereen tegenwoordig met oordopjes rondloopt, is het niet zo vreemd dat fabrikanten er een welogend sieraad van proberen te maken. Na een paar draadloze Swarovski-headsets komt Philips nu ook met vier bedrade designoortelefoons voor zowel mannen als vrouwen.

De nieuwe goudroze en paarse oortelefoons (SHE9620 en SHE9621) omschrijft Philips als ‘eenvoudige en elegante modeaccessoires met vrouwelijke elegantie’, terwijl de zwarte en witte SHE9550 en SHE9551 gericht zijn op mannen. Philips heeft de stijl, kleur en afwerking van de oortelefoons gebaseerd op de uitkomsten van onderzoek onder consumenten en de heersende trends op het vlak van mode, meldt het persbericht.

Naast een kleurrijk design hebben de in-ear oortelefoons een hoogglans metalen afwerking. Ze worden geleverd in een bijpassend opberg- en beschermhoesje. Opvallend genoeg zijn mannen goedkoper uit dan vrouwen: de twee herendesigns hebben een adviesprijs van 30 euro meegekregen, terwijl de damesdopjes voor 39 euro over de toonbank gaan.