Wie de verschillende autosporten volgt op tv, weet dat Trust graag haar naam op de carrosserie van racewagens achterlaat. Maar dankzij de Carbon Edition muizen krijgen we nu ook de andere kant van de kruisbestuiving tussen Trust en de autosport te zien.

Carbon is licht, sterk en duurzaam – en daarmee is het hét constructiemateriaal in de autosport, aldus Trust. En als het aan dit bedrijf ligt, wordt het ook hét materiaal voor muizen. De muizenmaker heeft alvast twee slachtoffers gevonden om zich met het extra stevige en lichte materiaal te laten vervaardigen: de Trust Laser Mouse – Carbon Edition en de Trust Wireless Laser Mouse – Carbon Edition.

Beide muizen hebben een rubberen zijkant voor extra grip. Naast de drie standaard knoppen, zijn er twee extra knoppen aan de zijkant en een tilt-scrollwiel. Ze hebben twee resolutiestanden, 800 en 1600 dpi, met een speciale knop om tussen beide resoluties te schakelen. De draadloze variant heeft daarbij een bereik van 15 meter en een ‘extra lange batterijlevensduur’. De prijzen bedragen zo’n 20 euro voor de bedrade en 30 euro voor de draadloze uitvoering.