Men hoeft geen fervent Suske en Wiske-lezer te zijn, om te weten dat Tante Sidonia wel een erg slank vrouwspersoon is. Ze kan zich zelfs achter de smalste lantaarnpalen verschansen! Maar of dat haar ook zal lukken met deze nieuwe home theatre-speakers van Sony, dat moeten we nog maar even zien.

Deze speakers zijn namelijk niet breder dan 16 millimeter. Daar kan natuurlijk geen slanke taille tegenop. Maar of ze net zoveel lawaai zullen weten te maken als Sidonia, wanneer Lambik weer eens in nood is, is nog onduidelijk. Wel is helder dat er goed is nagedacht over deze geluidsbalkjes: de achterspeakers zijn bijvoorbeeld volledig draadloos.

De speakers – vijf stuks, in combinatie met een forsere, zesde subwooferspeaker voor de lage tonen – zullen niet los te koop zijn, maar worden geleverd als onderdeel van de Bravia Theatre IT1000. Naast de speakers zal dit pakket ook een Blu-Ray-speler bevatten en een 700W surroundversterker (100W per speaker, 200W voor de subwoofer). Het hele pakket zal voorlopig nog niet verkrijgbaar zijn: het ligt pas vanaf januari 2009 in de winkels.