De Zabady VD-J713CW ziet er al erg handig uit en dat is hij ook, in de meest letterlijke zin van het woord. Het apparaat is perfect voor wie niet weg is te slaan voor de televisie maar nodig eens in bad moet. Deze mediaspeler is namelijk praktisch overal mee naar toe te nemen.

Aangezien waterdichte breedbeeldtelevisies of plasmaschermen ontzettend duur zijn is het natuurlijk zaak om creatief te zijn om die dingen betaalbaar te maken. Een van de oplossingen is een kleiner beeldscherm. De Zabady heeft een grootte van 7 inch en een resolutie van 480 x 234. Dat maakt de zaak al financieel een stuk interessanter. Geheel waterdicht is de Zabady overigens niet. Als hij dieper dan 1 meter of langer dan 30 minuten onder water blijft dan is de kans op lekkage zeer aannemelijk, met als uiteindelijk gevolg dat hij er helemaal mee ophoudt.

De Zabady bevat een dvd-speler en een 1 Seg televisietuner (niet zo heel nuttig in Nederland), inclusief een SD-geheugenkaartslot met afspeelmogelijkheden voor multimedia. Wat de Zabady VD-J713CW van het Japanse TwinBird gaat kosten of wanneer hij hier verkrijgbaar is (mocht dat überhaupt gebeuren), is nog niet bekend.