Wat logisch klinkt, is lang niet altijd vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor een ‘mp3-speler met muziek’. Want welke mp3-speler wordt er nu kant en klaar met muziekbestanden geleverd?

Inmiddels is er eindelijk een antwoord op deze vraag: de Redi Music Player. Dit is een vrij simpele, witte mp3-speler met een capaciteit van 1GB, een klein lcd-schermpje en een FM-functie. Maar wat deze speler speciaal maakt, is de manier waarop hij te koop wordt aangeboden: er zitten standaard alvast 250 liedjes bij op. De Redi is op dit moment verkrijgbaar in acht verschillende smaakjes, elk met zijn eigen muziekselectie. Zo is er een Redi die is uitgerust met de ‘Ultimate Workout Mix’, bedoeld voor mensen die muziek willen luisteren tijdens het sporten.

Maar ook voor de relaxmomenten zijn er speciale varianten, zoals de R&B Soul Collection en Golden Classics. Hoewel de Redi daarmee vooral bedoeld lijkt voor wie liever geen computer aanraakt, wordt de speler ook geleverd met een usb-kabel, waarmee men alsnog eigen muziek op de speler kan zetten. De kant en klare mp3-speler is voor omgerekend 26 euro te bestellen bij het Amerikaanse Best Buy.