Een thuisbioscoop hoeft niet per se duur te zijn, maar de Micro SD Card Projector maakt het wel erg bont. In positieve zin, want deze betaalbare beamer is een projector, videoafspeelapparaat en speaker/versterker in één.

Het opvallend kleine apparaatje kan films, muziek en zelfs foto’s direct vanaf een SD-kaart afspelen. Een tv, extra afspeelapparatuur, speakers en versterker zijn dus niet nodig. Zelfs een stopcontact is geen vereiste, want het apparaat werkt op vier AA-batterijen (met onbekende speelduur). Maar eerlijk is eerlijk: de kwaliteit komt dan ook niet in de buurt van een volwaardige thuisbioscoop.

De beamer heeft een ingebouwde speaker en een SD-kaartaansluiting. Het maximale beeldformaat bedraagt ongeveer 1 meter bij 85 centimeter. Dit is niet geweldig groot voor een beamer, maar alsnog een stuk groter dan de doorsnee televisie. Ook een s-video aansluiting ontbreekt niet, dus wie liever een dvd afspeelt of een spelletje doet, kan zijn spelcomputer of dvd-speler probleemloos aansluiten. Het apparaat kost ongeveer 125 euro.