Sommige mensen hebben geen drumstel nodig om toch de hele dag door te trommelen, of het nu is door met de voeten op de vloer te stampen of door met de vingers op iedere mogelijke ondergrond te tikken. Speciaal voor deze mensen is er nu de Musical Rumba koffietafel.

Deze tafel bevat in feite een ingebouwd elektronisch drumstel. De verschillende tegels op het tafelblad herbergen elk hun eigen drumgeluid, variërend van snare drums tot high hats en cow bells. Deze geluiden zijn beschikbaar in twaalf voorgeïnstalleerde, maar door de gebruiker vrij aan te passen, geluidsschema’s. Er worden geen drumstokjes bijgeleverd: er kan gewoon met de handjes worden gedrumd.

De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Er is een tafel van 2 bij 2 tegels, eentje van 2 bij 4, eentje van 3 bij 3 en een extra grote variant van 4 bij 4 tegels. Uiteraard is de prijs verbonden met het formaat: de kleinste tafel is al verkrijgbaar voor 520 euro, terwijl voor de grootste zo’n 1900 euro moet worden neergeteld. Meer informatie – en een voorbeeldfilmpje – zijn te vinden op de website van fabrikant Musical Furnishings.