De Nintendo DS Lite is al in allerhande kleuren beschikbaar – van wit tot zwart en zilver en goud – maar voor sommigen is dat simpelweg niet genoeg. Wie graag zelf bepaalt welke kleuren er allemaal moeten komen op zijn DS, kan nu terecht bij het Amerikaanse ColorWarePC.

Op de site van ColorWarePC kunnen DS-liefhebbers helemaal zelf uitmaken hoe hun DS Lite eruit moet zien. Gaat de voorkeur uit naar een gifgroen deksel met een paarse binnenkant, of hebben we toch liever een witte DS met rode schouderknoppen en bruine klepjes? Het kan allemaal en wie bereid is de knip te trekken, zal binnen enkele weken het resultaat nog thuis kunnen bewonderen ook.

Hoewel de site ingezonden DS-systemen accepteert, geldt die optie alleen voor inwoners van de VS. Voor Nederlanders zit er niets anders op dan een compleet nieuwe DS Lite te bestellen op de site en die onder handen te laten nemen. De kosten bedragen in dat geval minimaal 165 euro, maar ze kunnen oplopen tot 195 euro als er veel verschillende kleuren gekozen worden. De lapjeskat zal er blij mee zijn!