De slimme pokerspeler schermt zijn ogen af met een zonnebril en houdt het gedrag van zijn tegenstanders nauwlettend in de gaten. De Spy Camera Sunglasses van ThinkGeek maken beide een stuk makkelijker.

Dat de zonnebril de ogen afschermt voor de buitenwereld, daar kijken we niet zo van op. Maar vernuftiger is de ingebouwde camera, die gedetailleerde foto’s maakt van de omgeving. Zo is het pokergedrag van een tegenstander minutieus vast te leggen, zodat dit later grondig geanalyseerd kan worden om goed voorbereid voor de dag te komen bij de volgende pokerpartij.

Via een meegeleverde afstandsbediening maakt de ingebouwde camera foto’s met een resolutie van 1,3 megapixel. Wie niet zo van pokeren houdt, kan de bril ook gewoon gebruiken om de spion mee uit te hangen of om naar muziek te luisteren: er zit namelijk ook een mp3-speler op. De bril is voorzien van 1GB geheugen en laat zich op een usb-poort aansluiten voor het overhevelen van data. De oplaadbare batterij houdt het ongeveer 9 uur vol. De Spy Camera Sunglasses is voor zo’n 65 euro te koop op ThinkGeek.com.