De ringtone van een mobiele telefoon zet je met je goede gedrag liever niet zo hard. Het is niet zo netjes om er derden mee te storen. Het nadeel is echter dat je vaak je telefoontjes mist. Ook als je je mobieltje op trillen in je broekzak bewaart, merk je soms te laat dat je gebeld wordt.

En wanneer je een telefoontje mist dan is het negen van de tien keer een belangrijk telefoontje. Dat is een ongeschreven wet. Met als gevolg dat je alsnog je voicemail moet afluisteren en toch maar terugbelt, zodat het jou weer geld kost. Om de kosten te drukken of om simpelweg op tijd je mobieltje te kunnen opnemen is er nu de BluAlert Vibrating Bluetooth Wristband. Deze armband begint te trillen als je gebeld wordt, zo mis je dus nooit meer ongewild een telefoontje.

De BluAlert Vibrating Bluetooth Wristband heeft een handige beveiliging: hij begint namelijk ook te trillen wanneer je telefoon meer dan 5 meter van je pols af is. De armband is praktisch in zijn functionaliteit, maar of het nou zo’n wonderschoon accessoire is? Hij is in ieder geval verkrijgbaar voor zo’n 46 euro.