Batman is natuurlijk een fantastische superheld. Vleermuisman heeft geen superkrachten, maar wel een hoop gadgets en een hoop ‘brains’, waarmee hij zijn snode tegenstanders keer op keer de baas is. Toch moet er ergens een draadje los zitten bij deze bestuurder van de Batmobile: zijn befaamde felrode alarmtelefoon maakt geen enkel geluid als er een noodsituatie is.

Een Batman moet toch ook eten, drinken en naar de wc? En wat als hij nou net eens met zijn rug naar zijn telefoon staat? Batman moet in zijn loopbaan haast wel de nodige misdadigers hebben laten schieten, simpelweg omdat hij de telefoon niet zag overgaan.

De Bat Phone die je op Redhotphones.com vindt, heeft geen last van dit euvel. Deze exacte replica van Batmans eigen telefoon kan namelijk wél geluid maken. Je hebt de keuze uit een standaard belgeluid of een zoemer. En mocht je ondanks alles echt willen weten hoe het is om Batman te zijn, dan kun je het geluid alsnog uitzetten en vertrouwen op het alarmlicht alleen. Je vrienden zullen het je niet in dank afnemen. Verkrijgbaar voor een slordige 75 euro.