Een roze ding met tien vingers dat dingen kan vasthouden. En die vingers kun je ook nog alle kanten op buigen. Dat is wellicht de beste omschrijving voor de Goony.

Als je erbij stilstaat kom je tot de conclusie dat wij tegenwoordig veel dingetjes met ons meezeulen: accessoires, brillen, ringen, kettingen, armbanden, gsm’s, pasjes, sleutels, lippenstiften, parfums, (los)geld, mp3-spelers; noem maar op. En waar laat je dat allemaal als je het even niet gebruikt? Gedachteloos leg je het op het bureau – of was het toch de eettafel? Je bent het kwijt voor je er erg in hebt.

De Goony zou wel eens de oplossing voor dit probleem kunnen zijn. Of je nu creditcards tussen de vingers wilt klemmen, een gsm op de rug wilt leggen of een sleutelhanger aan een gebogen vinger wilt hangen? Het kan allemaal dankzij de buigzame siliconen waar de Goony van gemaakt is. Daarbij is het design strak en zo is de Goony niet alleen ontzettend handig, maar ook mooi om te zien. En dat allemaal voor een prijs van ongeveer 12 euro.