Het valt zo gek niet te bedenken of er bestaat wel een combinatie van, maar een broodroosterradio hadden we nog niet gezien.

Dit broodroosterapparaat lijkt ergens in de jaren veertig te zijn blijven hangen, zo aan zijn golvende lijnen te zien. Maar ook het feit dat er een radio in verwerkt is, lijkt niet helemaal van deze tijd. Anno 2008 (we kijken niet op een krap maandje) verwacht je toch minstens een dikke mp3-speler met viervoudig touchscreen en divx-afspeelmogelijkheden in je broodrooster.

Maar niet ieder huishouden hoeft natuurlijk uit zijn voegen te barsten van moderniteiten, en voor de klassieke keuken lijkt dit multifunctionele apparaat een echte aanwinst. Bovendien zitten er wel degelijk hedendaagse snufjes op, zoals een makkelijk af te lezen thermostaat, een ontdooistand, een elektronische temperatuurregelaar, een niet-geleidende koele buitenkant en een handige opbergruimte voor het snoer. Liefhebbers kunnen voor dit broodrooster terecht bij Amazon, waar het apparaat bijna 40 dollar kost.