USB-dock voor interne harde schijven

Een externe harde schijf is altijd in een oogwenk aan te sluiten, maar met interne harde schijven is dat een heel ander verhaal. Of dat was zo. Want met de SATA HDD Stage Rack verandert de zaak. Deze USB-dock laat je in een handomdraai iedere interne harde schijf – zowel op desktopformaat (3,5 inch) als laptopformaat (2,5 inch) – op een werkende computer aansluiten. De enige vereiste is, dat de harde schijf over een SATA-aansluiting beschikt. Met een prijs van 33 euro maakt deze Stage Rack het interessant om je interne harde schijven te gebruiken als externe schijven. De schijven kunnen ook op ieder gewenst moment weer uit de Rack verwijderd worden.

Een externe harde schijf is altijd in een oogwenk aan te sluiten, maar met interne harde schijven is dat een heel ander verhaal. Of dat was zo. Want met de SATA HDD Stage Rack verandert de zaak.

Deze USB-dock laat je in een handomdraai iedere interne harde schijf – zowel op desktopformaat (3,5 inch) als laptopformaat (2,5 inch) – op een werkende computer aansluiten. De enige vereiste is, dat de harde schijf over een SATA-aansluiting beschikt.

Met een prijs van 33 euro maakt deze Stage Rack het interessant om je interne harde schijven te gebruiken als externe schijven. De schijven kunnen ook op ieder gewenst moment weer uit de Rack verwijderd worden.

NUwerk

Tip de redactie