Wie graag opstaat en naar bed gaat met muziek, moet de Sound Asleep Pillow eens een kans geven. Dit hoofdkussen is voorzien van speakers, die aan te sluiten zijn op iedere geluidsbron: of het nu je stereo is of je draagbare mediaspeler. Volgens de makers voel je de speakers niet, maar hoor je ze wel – zonder dat je partner naast je er ook maar iets van oppikt. Dat klinkt ons als muziek in de oren, want inslapen met oordopjes in valt toch tegen. Het kussen is via de Engelse site van Sound Asleep te bestellen voor 20 Britse ponden (29 euro). Slaap lekker!

Wie graag opstaat en naar bed gaat met muziek, moet de Sound Asleep Pillow eens een kans geven.

Dit hoofdkussen is voorzien van speakers, die aan te sluiten zijn op iedere geluidsbron: of het nu je stereo is of je draagbare mediaspeler. Volgens de makers voel je de speakers niet, maar hoor je ze wel – zonder dat je partner naast je er ook maar iets van oppikt.

Dat klinkt ons als muziek in de oren, want inslapen met oordopjes in valt toch tegen. Het kussen is via de Engelse site van Sound Asleep te bestellen voor 20 Britse ponden (29 euro). Slaap lekker!