Iedereen kan voortaan zijn golfswing thuis op de pc oefenen met deze Golf Launchpad. Golfen op de Wii is er niets bij. Het apparaatje bestaat uit een heus lapje ‘green’ (kunstgras, uiteraard), inclusief golfbal en opvangnet. Klap je de bal weg, dan zwaait ‘ie met z’n zwenkarm in het net, terwijl een legertje optische sensoren voor je in de gaten houdt, wat voor effect je swing zal hebben op de baan van de bal. De hoek en kracht van inslag worden omgezet in beelden op het scherm, terwijl de ‘Swing Analyzer’ je van de nodige tips voorziet om eindelijk eens die felbegeerde hole in one te scoren. De Golf Launchpad kost omgerekend zo’n 340 euro en wordt geleverd inclusief de meest recente Tiger Woods PGA Tour-game.

Iedereen kan voortaan zijn golfswing thuis op de pc oefenen met deze Golf Launchpad. Golfen op de Wii is er niets bij.

Het apparaatje bestaat uit een heus lapje ‘green’ (kunstgras, uiteraard), inclusief golfbal en opvangnet. Klap je de bal weg, dan zwaait ‘ie met z’n zwenkarm in het net, terwijl een legertje optische sensoren voor je in de gaten houdt, wat voor effect je swing zal hebben op de baan van de bal.

De hoek en kracht van inslag worden omgezet in beelden op het scherm, terwijl de ‘Swing Analyzer’ je van de nodige tips voorziet om eindelijk eens die felbegeerde hole in one te scoren. De Golf Launchpad kost omgerekend zo’n 340 euro en wordt geleverd inclusief de meest recente Tiger Woods PGA Tour-game.