De Levi's telefoon is te verkrijgen in de kleuren chroom, zwart en koper en in de vrouwelijke "shiny silver" en "shiny sand" edities. Het eerste dat opvalt aan de Levi's mobiele telefoon is het unieke design. De roestvrijstalen behuizing, voorzien van sierschroefjes, zorgt ervoor dat het toestel er solide uitziet en stevig aanvoelt.

Met afmetingen van 96 x 55 x 11 mm is de telefoon compact en dun, waardoor hij gemakkelijk is mee te nemen in je broekzak. Een stijlvol detail is het Levi Strauss & Co logo dat niet onopvallend op de achterzijde is gegraveerd.

De Levi's mobiele telefoon beschikt over een 2 Megapixel digitale camera met LED flitser en 4x digitale zoom. Het maken van close-ups is lastig en onder slechte lichtomstandigheden zijn de foto's niet helemaal scherp. Met een druk op de middelste navigatieknop kan een foto direct verzonden worden via MMS of E-mail.

Miniatuur

Image Viewer, te vinden in het menu Multimedia, toont alle foto's in miniatuurweergave met de bijbehorende datum en grootte. De kwaliteit van de camera valt een beetje tegen, maar wanneer je bij bepaalde gelegenheden geen digitale camera voorhanden hebt, is de Levi's mobiele telefoon een degelijk alternatief.

De audiospeler van de Levi's mobiele telefoon is praktisch en simpel. Je kunt een afspeellijst maken zodat je al je favoriete nummers bij de hand hebt. Met de navigatietoetsen is de speler te bedienen. De audiospeler heeft echter geen doorspoelfunctie binnen een nummer. Zowel de speaker als de oortelefoon produceert een mooi geluid.

Modeaccessoire

De Levi's mobiele telefoon is een heus modeaccessoire. Het design is dan ook de kracht van het toestel, vooral dankzij de opvallende stalen behuizing. De essentie van het merk Levi's is functionaliteit, en dat is duidelijk te merken. Met een strakke en efficiënte interface is de telefoon praktisch ingesteld en tegelijkertijd zal het de gebruiker aan niets ontbreken.

Kijk voor de volledige Levi's mobile telefoon test op LetsGoMobile.