Op de tweede dag van Pinkpop in het Limburgse Landgraaf kunnen de festivalbezoekers zon verwachten, maar ook is er kans op een enkele bui.

Dat meldt Weerplaza. In de middag zijn er perioden met zon, maar soms ook veel stapelwolken. Een enkele regenbui is mogelijk.

De wind waait uit het westen en is matig, rond 3 Bft. Vanavond blijft het vrijwel zeker droog op het festivalterrein. Wolkenvelden en wat opklaringen wisselen elkaar dan af. De temperatuur ligt vanmiddag rond 21 graden. Rond zonsondergang is het zo’n 17 of 18 graden. Rond middernacht 14 graden.

Maandag 

Op de derde en laatste Pinkpop-dag blijft het vermoedelijk droog op het festivalterrein. In de middag zijn er perioden met zon en is het zo'n 21 tot 22 graden. Buien worden er niet verwacht in Landgraaf, de buienactiviteit zit een stuk noordelijker.

De wind waait uit het zuidwesten en is matig, rond 3 Bft. In de avond neemt de wind af en draait naar zuidoost. De temperatuur ligt rond zonsondergang rond 19 graden. Rond middernacht is het zo’n 15 of 16 graden.