Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Dinsdag 23 juli: Boris Johnson verkozen tot premier van het Verenigd Koninkrijk, zomerweer in Nederland en Frenkie de Jong debuteert voor FC Barcelona.

Boris Johnson steekt zijn duimen omhoog nadat hij aankomt op het hoofdkantoor van de Conservatieven in Londen. Johnson werd dinsdag tot premier van Verenigd Koninkrijk verkozen. (Foto: Reuters)

Door het warme zomerweer zoeken flink wat mensen verkoeling bij het water. Rijkswaterstaat stelde code rood in voor heel Nederland. (Foto: Pro Shots)

Frenkie de Jong speelde in Japan zijn eerste wedstrijd in het shirt van FC Barcelona. De oefenwedstrijd tegen Chelsea ging met 1-2 verloren. (Foto: Reuters)

In het pretpark Bakken in Kopenhagen wordt tot en met vrijdag het Santa Claus World Congress gehouden. Verklede kerstmannen en -vrouwen van over de hele wereld ontmoeten elkaar jaarlijks in het oudste pretpark van Denemarken. (Foto: Reuters)

Een F-16 van de Amerikaanse luchtmacht vliegt over Estland in een door de Verenigde Staten geleide oefening, genaamd Saber Strike. (Foto: Reuters)

Politie toont bewakingsbeelden van gedood stel in Canada
54
Politie toont bewakingsbeelden van gedood stel in Canada