Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Vrijdag 12 juli: Wateroverlast in Hilversum, koning ontvangt president Ecuador en Frankrijk onthult nieuwe onderzeeër.

De Franse president Emmanuel Macron onthult de nieuwe Franse onderzeeër Suffren. (Foto: Pro Shots)

Een meisje lost een pyraminx op tijdens de tweejaarlijkse wereldkampioenschappen in het Australische Melbourne. Aan de wedstrijden doen 905 deelnemers uit verschillende landen mee. (Foto: AFP)

Het kunstwerk van Ugo Rondinone op het dak van Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam wordt verwijderd. Vanwege een renovatie en vernieuwing van het museumgebouw worden alle kunstwerken deze zomer verhuisd naar tijdelijke locaties. (Foto: Aad Hoogendoorn)

De in totaal 151.000 kunstwerken verhuizen in 2021 naar het Depot Boijmans Van Beuningen. Het pand is nog in aanbouw. (Foto: Aad Hoogendoorn)

Een deel van het noordoosten van India kampt met grote wateroverlast als gevolg van overstromingen door moessonregen. (Foto: AFP)

Koning Willem-Alexander ontvangt de Ecuadoraanse president Lenín Moreno Garcés en zijn vrouw op Paleis Huis ten Bosch. De president brengt een werkbezoek aan Nederland. (Foto: ANP)

In Hilversum is wateroverlast ontstaan door aanhoudende regenval. (Foto: Pro Shots)