Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Vrijdag 21 juni: sportvliegtuigje neergestort in Oudemolen, demonstranten blokkeren delen van Hongkong en Indiase metroreizigers vieren internationale yogadag.

Een yoga-instructeur doet oefeningen met reizigers in een metro in de Indiase stad Hyderabad. Het is internationale yogadag. (Foto: AFP)

Demonstranten hebben meerdere wegen en overheidsgebouwen in Hongkong geblokkeerd. Ze eisen onder meer dat de Hongkongse leider Carrie Lam het omstreden uitleveringswetsvoorstel intrekt. (Foto: AFP)

Een demonstrant houdt de Britse vlag vast bij het hoofdkantoor van de regioregering van Hongkong. (Foto: AFP)

Een incident tussen twee sportvliegtuigen in het Noord-Brabantse Oudemolen heeft geleid tot het neerstorten van een van de toestellen. De twee inzittenden zijn daarbij om het leven gekomen. Het andere toestel is veilig geland. (Foto: Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant)

Koning Willem-Alexander krijgt een rondleiding tijdens de opening van het nieuwe Park Paviljoen op het Nationale Park de Hoge Veluwe. (Foto: ANP)

Zwemmers doen mee aan de Monte Cristo Challenge aan de kust van het Franse Marseille. (Foto: AFP)

Op het terrein van een aardgasraffinaderij in het zuiden van de Amerikaanse staat Philadelphia heeft een enorme explosie plaatsgevonden als gevolg van een brand.

Drukte bij de International Paris Air Show, een van de belangrijkste evenementen voor de luchtvaartindustrie. (Foto: AFP)