Een groep van 140 daklozen in de Amerikaanse stad Indianapolis heeft zaterdag genoten van het uitgebreide diner dat gepland stond voor een bruiloft die op het laatste moment werd afgelast.

Een week voor hun geplande bruiloft zagen Sarah Cummins en Logan Araujo er om verder niet bekendgemaakte redenen toch maar van af om in het huwelijksbootje te stappen. Maar de 30.000 dollar waarvoor zij een feest met diner voor 170 gasten hadden besteld, zouden zij niet terugkrijgen.

Daarop besloot Cummins 170 daklozen voor het eten uit te nodigen, met instemming van haar ex-verloofde. Alles verliep zaterdag volgens de oorspronkelijke planning, alleen werden de gasten niet door het bruidspaar, maar alleen door de bruid verwelkomd, schreef The Indianapolis Star, een lokale krant.

Ze kregen alles wat op het oorspronkelijke menu stond, inclusief de bruidstaart, die dan wel achter de schermen in de keuken werd aangesneden. De moeder en tantes van de bruid en drie van de zeven bruidsmeisjes waren eveneens van de partij, om haar op deze toch moeilijke dag te steunen.