Dit zijn de elf best bekeken opmerkelijke video's van deze week die u gezien moet hebben.

Man vliegt als Aladdin door New York

Er zijn veel verschillende manieren om je door de drukke straten van New York te bewegen, maar deze man doet het op een wel heel unieke wijze. 

Automobilist drijft met auto in overstroming Texas

De Amerikaanse staat Texas wordt geteisterd door extreem noodweer. De bestuurder van deze auto zat er midden in en kan het gelukkig navertellen. 

Justin Bieber loopt boos weg tijdens optreden in Noorwegen

Justin Bieber is geïrriteerd weggelopen tijdens een optreden bij een Noorse televisieshow. Enkele fans waren volgens de zanger lastig, daarna liep hij weg van het podium.

Spontaan feestje op Amsterdam Centraal

Op station Amsterdam Centraal staat een piano waarop iedereen mag spelen. Als een jongen een nummer van Jessie J inzet, ontstaat onverwachts een feestje.

Vliegtuig mist helikopter op haar na

Deze helikopterpiloot beleefde benauwde momenten toen hij dit vliegtuig vanuit zijn ooghoek aan zag komen. Gelukkig loopt het met een sisser af, maar dat scheelde niet veel.

Sociaal experiment dronken vrouw loopt uit de hand

Een Spaanse actrice doet op een plein in Madrid of ze dronken is. Gewoon om te kijken hoe mensen, en dan vooral mannen, reageren. Het loopt op den duur zo uit de hand dat de crew moet ingrijpen.

Vrouw vindt haai in voortuin na overstroming

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Alabama dacht dat het ergste wel voorbij was na de overstromingen van afgelopen week. Tot ze haar voortuin in liep en een flinke haai in haar voortuin zag liggen. 

Het hart van deze jongen klopt buiten zijn lichaam

Dat Arpit Gohil uit het Indiase Gujarat nog leeft, is een klein wonder. De inmiddels 18-jarige jongeman is namelijk geboren met zijn hart zo goed als buiten zijn lijf. 

Orka werpt zeehond twintig meter de lucht in

Een orka heeft een zeehond twintig meter de lucht ingegooid. De beelden zijn gemaakt door filmploeg Roll.Focus bij de kust van Victoria in British Columbia.

'Chewbacca' in de boeien geslagen

Een man verkleed als Star Wars-personage Chewbacca is zondag in Oekraïne in de boeien geslagen, nadat hij op straat campagne voerde voor Darth Vader. Campagnevoeren op een verkiezingsdag is verboden in het land en dus werd het harige monster afgevoerd door de politie.

Sumoworstelaars houden hardloopwedstrijd

Drie sumoworstelaars doen een sprint van zestig meter in Japan. En zij zijn een stuk sneller dan je denkt.