Dit zijn de zeven opmerkelijkste video's van woensdag.

Duiker vindt schat van 1 miljoen voor kust van Florida

Duiker Eric Schmitt was voor de kust van de Amerikaanse staat Florida een beetje aan het spelen met zijn metaaldetector. Op een diepte van zo maar 4,5 meter ontdekte hij een ouderwetse schat. In de modder vond hij voor één miljoen aan gouden munten. Waarschijnlijk is het geld afkomstig van een schip dat in 1715 is gezonken.

Man scheert voor het eerst in 14 jaar baard eraf

De 44-jarige Amik heeft al sinds zijn dertigste een flinke baard. Die besloot hij na al die tijd af te scheren en voor de reclame van een nieuw scheermes werd dat proces op beeld vastgelegd. De reactie van zijn familie is fantastisch; zijn eigen vader herkent hem zelfs niet.

Baby-olifantje speelt met zwerm vogels

Dit baby-olifantje in het Zuid-Afrikaanse Kruger National Park jaagt met het grootst mogelijke plezier achter een groep zwaluwen aan.

Cementtruck ramt autodief

Na het stelen van de auto rijdt de dief snel weg. Daarbij kijkt hij niet eerst goed naar links en rechts en ziet hij de tegemoetkomende vrachtwagen over het hoofd.

Wakeboarder kaapt jetski

Deze man kaapt op een wel heel bijzondere manier een jetski. Hij surft er op zijn wakeboard heen om binnen een paar tellen met de jetski weg te varen.

Hondje neemt geen risico met bankspringen

De bank wordt eerst uitgebreid geanalyseerd en geëvalueerd voordat hij de sprong waagt.

Kat leest boek mee met baasje

Deze lieve grijze kat vindt het hoofd van zijn baasje de ideale loungeplek.