Dit zijn de acht opmerkelijkste video's van donderdag 18 juni die u niet wilt missen.

Schwarzenegger laat fans schrikken als de terminator

In Hollwood laat Arnold Schwarzenegger de bezoekers van Madame Tussaud schrikken door te poseren als zijn boegbeeld  uit de film Terminator. Binnenkort verschijnt de nieuwste film van de populaire filmreeks.

Porsche crasht op spectaculaire wijze

Deze Porsche komt te hard aanrijden en verliest de macht over het stuur. Doordat het ook nog glad is schuift de auto tegen een ophoging aan en wordt vervolgens de lucht in gelanceerd. 

Man zaagt spullen ex doormidden

Een boze Duitser heeft wraak genomen op zijn ex-vriendin door hun spullen door midden te zagen en de helft van alles te koop aan te bieden. 

Een muur van dollarbiljetten

De Amerikaanse Ty Bridges en Thomas Reiten hingen een bord met daarop dollarbiljetten op in de hal van van een groot station in Los Angeles. Op het bord staat de tekst: ''Give what you can. Take what you need.'' Zie wat er daarna gebeurde.

Winkelaars vechten om afgeprijsd vlees

Bij een supermarkt in het Engelse Northampton was het vlees in de aanbieding. Zodra een medewerkster van de winkel het vlees in de bakken heeft gelegd, duikt het publiek erop af. 

Motorrijder achtervolgt en pakt doorrijder na ongeluk

De bestuurder van deze motor ziet hoe de auto voor hem een andere motorrijder omver rijdt en vervolgens door rijdt. De man aarzelt geen seconde en achtervolgt de autobestuurder om hem aan te spreken op zijn gedrag.

KFC-klant vindt gefrituurde rat tussen kipnuggets

De man had de snacks gekocht bij een KFC in Wilmington, Californië, en trof thuis de nugget-met-rattenstaart aan. Eerst dacht hij nog aan een grappig toeval, maar toen hij zijn tanden in het gepaneerde hapje zette, wist hij wel beter. KFC onderzoekt de zaak.

Schuldbewuste hond schaamt zich dood

Deze viervoeter weet niet hoe snel hij weg moet wezen als zijn baasje hem confronteert met de vraag of hij in het vuilnis heeft lopen wroeten.