Dit zijn de negen opmerkelijkste video's van woensdag 17 juni die u niet wilt missen.

Hond is dolblij bij weerzien baasje

Deze hond is dolbij als hij zijn baasje weer ziet.

Kat valt aan vanuit bad

Deze kat plaats een aanval vanuit bad. Daarna trekt hij zich voorzichtig terug om zich voor te bereiden op de volgende aanval.

Watertoren wordt gesloopt

Deze 'Plano water tower' in de Amerikaanse staat Texas wordt gesloopt. De toren is de laatste vijf jaar niet meer gebruikt en moet plaats maken voor een groot nieuwbouwproject.

Britse koninklijke wacht marcheert toerist omver

De toerist in kwestie wordt nog een paar keer gewaarschuwd voor de aankomende 'Queens Guard' door omstanders. Maar de man is te laat en wordt letterlijk omver gemarcheerd.

Vrouw eet cornflakes tijdens autorijden

Het ontbijt is wel het belangrijkste eten van de dag zegt men, maar omdat nou te doen tijdens de ochtendspits. Deze fietser attendeert de vrouw even op haar nogal opmerkelijke gedrag.

Japanner maakt ommetje met reuzenschildpad

Een opmerkelijk gezicht in de Japanse hoofdstad Tokio. Daar laat een 62-jarige man al twintig jaar zijn reuzenschildpad uit. Volgens de eigenaar is zijn schildpad best egoïstisch, want het interesseert hem niets waar zijn baasje naartoe wil.

Motorboot blaast man omver

Als het mooier weer wordt zoeken de meesten mensen verkoeling. Deze man doet dat op een wel hele aparte manier.

Duizenden tonijnkrabben spoelen aan

Duizenden tonijnkrabben spoelden dinsdagmiddag (plaatselijke tijd) aan op het China Cove strand in California. Er spoelen zoveel van de diertjes aan dat het  hele strand rood kleurt.

Aap neemt selfie met telefoon toerist

Een Britse touriste is op vakantie op Bali. Tijdens een bezoekje aan een apenreservaat neemt een nieuwsgierig aapje een selfie met haar Go-Pro camera. Daarna neemt hij ook even een foto van zijn broertje op het hoofd van de toerist.