Dinsdag 5 juli 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Pimpelmees kuiken probeert uit ei te kruipen

De zeven opmerkelijkste video's van woensdag

Dit zijn de zeven opmerkelijkste video's van woensdag 10 juni die u niet wilt missen.
Door: NU.nl

Skiër kleurrijk de berg af

Een man skiet de berg af en laat een aantal kleuren achter zich op de piste.

Pimpelmeeskuiken probeert uit ei te kruipen

Dit kleine vogeltje probeert zelf uit zijn ei te kruipen. De beelden zijn gemaakt door een Poolse wetenschapper die de vogelsoort onderzoekt in Zweden.

Na 77 jaar toch nog doctorsbul

77 jaar na het inleveren van haar proefschrift krijgt dinsdag Ingeborg Syllm-Rapoport in Hamburg eindelijk haar doctorsbul overhandigd door de universiteit Hamburg-Eppendorf. De nu 102-jaar oude kinderarts kon in 1938 haar proefschrift niet verdedigen.

Witte dolfijn wordt geboren

Chicago is een dolfijn rijker. In het Shedd Aquarium is een witte dolfijn geboren. Moeder en zoon maken het goed. Het geslacht van het zeezoogdier is woensdag bekend gemaakt.

Geredde tijgers zwemmen voor het eerst

Deze twee tijgers voelen voor het eerst in hun leven, hoe het voelt om in het water te kunnen zwemmen. In het begin gaat dat nog een beetje onwennig.

Enthousiast meisje pakt publiek volledig in

Een entertainer in de dop. Daar is geen twijfel over mogelijk bij de kleine Johanna. Ze gaat er vol voor met haar dans op het nummer Respect van Aretha Franklin.

Meisje bang voor eigen schaduw

Als ze achter haar schaduw aanloopt is het allemaal nog leuk, maar zodra de rollen zich omdraaien weet het meisje niet zo goed wat ze moet doen.

Aanbevolen artikelen