Jaguar komt met speciale, zeer gelimiteerde uitvoeringen van de XF 3.0 V6 Diesel S en de XKR coupé en cabriolet.

Jaguar heeft voor Nederland de beschikking over veertig stuks van de XF 3.0 V6 Diesel S Performance Edition. Die is gebaseerd op de Premium Luxury en daarnaast voorzien van het Aerodynamic Pack, Dynamics Pack en Interior Pack.

Dat betekent dat hij onder meer profiteert van een voorbumper met honingraatgrille, zwarte luchtinlaten, dorpelverbreders en een achterspoiler. In het interieur zijn er elektrisch verstelbare R-stoelen. Het dashboard is afgewerkt met pianolak en er zijn verwarmbare en gekoelde voorstoelen.

Verder is er suède hemelbekleding, xenon koplampen, het Jaguar Adaptive Dynamics System en 20 inch Volans wilene. De auto is alleen te koop in Utimate Black en Lunar Grey en het interieur is Warm Charcoal. De prijs van deze bijzondere XF is 84.990 euro; volgens Jaguar betekent dat een voordeel van 5.800 euro.

XKR
Van de Performance Editions van de XKR zijn twintig stuks beschikbaar. Die is ten opzichte van het standaard model ook nog voorzien van een voorbumper met een splitter en een grotere achterspoiler. Er zijn 20 inch Nevis-wielen en de kleur is altijd Ultimate Black.

In het interiuer zijn de Luxury Sport-stoelen met contrasterende Cranberry-stiksels en een R-logo.

Stoelen
Ook hier zijn de stoelen elektrisch verstelbaar en beschikken ze over verwarming en een koelfunctie. Verschillende details in het interieur zijn uitgevoerd in zachtgelooid leer en met dubbele contrasterende stiksels.

Tot slot heeft de XKR Premium vloermatten en hemelbekleding en is er een 525 Watt Bowers & Wilkins audiosysteem. De XKR Performance Edition kost als coupe 154.390 euro en de cabrio is 164.370 euro. Hier claimt Jaguar een voordeel van 7.300 euro.