Ajax begint woensdag in het Champions League-duel met APOEL Nicosia in nagenoeg dezelfde opstelling als afgelopen zaterdag toen Willem II met 5-0 verslagen werd.

Enige wijziging is de basisplaats van Arek Milik, die zoals verwacht de geblesseerde Kolbeinn Sigthorsson vervangt. Tegen de Tilburgers viel de IJslandse spits geblesseerd uit waarna de Pool twee keer scoorde.

Kishna krijgt de voorkeur boven Anwar El Ghazi, die hersteld is van een liesblessure en op de bank begint in de Arena. Lasse Schöne completeert de Amsterdamse aanval.

Het middenveld bestaat weer uit Thulani Serero, Davy Klaassen en Lucas Andersen. Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Niklas Moisander en Nick Viergever vormen de achterhoede.

Derde plaats

Ajax heeft in het laatste groepsduel in groep F voldoende aan een punt om derde te worden en zo door te gaan naar de zestiende finales van de Europa League. De heenwedstrijd op Cyprus eindigde twee maanden geleden in 1-1.

Het Champions League-duel in de Arena begint woensdag om 20.45 uur.

Opstelling Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander en Viergever; Klaassen, Serero en Andersen; Schöne, Milik en Kishna.

Overzicht: De scenario's in de Champions League