MELBOURNE - De Qantas-stewardess met wie acteur Ralph Fiennes een wild avontuurtje op het vliegtuigtoilet had, is wellicht zwanger. Dat zei de vrouw, Lisa Robertson, in een interview met het praatprogramma 60 Minutes. In de show gaf ze toe dat ze onbeschermde seks heeft gehad met de Brit.

Robertson (38) had eind januari haar wc-avontuur met Fiennes (44) onder werktijd en is nadien ontslagen. "Hij is gewoon onweerstaanbaar en toen ik hem in het echt ontmoette... Het was zijn glimlach, ik smolt."

De acteur uit onder meer The English Patient en Harry Potter 4 was onderweg van de Australische stad Darwin naar India om daar te praten over aids en het belang van veilige seks.

'Mile-High'

Robertson is inmiddels in diverse Australische en Britse media omgedoopt tot 'Mile-High-stewardess', naar de informele club van mensen die het bij voorkeur in vliegtuigen plegen te doen.

Ze voelt zich "in de steek gelaten" door Fiennes omdat hij heeft ontkend dat er iets is gebeurd in het vliegtuig.

Volgens haar volgde Fiennes haar naar de stewardessenruimte voor een praatje en begon haar te zoenen waarna ze naar het toilet vertrokken. Ook in Mumbai beleefden de twee nog wilde nachten in een hotelkamer, zo zei ze in het interview.

Ze heeft geen spijt van haar avontuur met de Britse acteur, alleen voor haar ouders vindt ze het niet zo prettig dat haar escapades breed worden uitgemeten in de pers. "Ze schamen zich."