Een 37-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Ohio werd ongewenst verrast toen zij in een zakje cashewnoten een bebloede tand aantrof.

Nickolette Botsford vertelde dinsdag aan de lokale zender WOIO-TV dat zij iets hards proefde toen zij tijdens een autorit een handje cashewnoten in haar mond stopte.

Zij gaf het onbekende object aan haar moeder die op de stoel naast haar zat. Deze constateerde dat het om een bebloede mensentand ging. Toen zij dit hoorde, stopte Botsford de wagen omdat zij moest overgeven.

Het ziekenhuis heeft bevestigd dat het om een mensentand gaat. Ook het bloed dat aan de tand kleeft is van een mens afkomstig. Artsen hebben het bloed van Botsford getest op mogelijke besmettingen.

Kraft Heinz Co, het bedrijf dat het zakje met cashewnoten had geproduceerd, heeft een onderzoek ingesteld. Het bedrijf zegt niet eerder soortgelijke klachten te hebben ontvangen.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je ’s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!