De politie in Geertruidenberg (Noord-Brabant) heeft zondagnacht een man aangehouden met ketamine en een grote lading xtc-pillen in zijn auto. Hij deed niet erg zijn best om het te verbergen, want op zijn achterruit zaten twee stickers met de teksten 'keta' en 'I love ketamine'. 

De politie zag de auto met de 'ketamine-stickers' passeren en besloot hierop dat het een goed idee was om het voertuig te controleren. 

Toen de bestuurder met de teksten geconfronteerd werd, overhandigde hij direct al vier zakjes met hierin wit poeder aan de agenten. De substantie moet nog verder onderzocht worden, maar de politie heeft een sterk vermoeden dat het gaat om ketamine. 

De agenten van dienst besloten hierop om de auto verder te onderzoeken, en troffen naast de ketamine ook driehonderd xtc-pillen aan.

Naast de auto, is ook het huis van de verdachte doorzocht. Wat daar is gevonden is niet bekendgemaakt. Gezien de grote hoeveelheid drugs, heeft de politie het vermoeden dat de man een drugsdealer is. De zaak is overgedragen aan de recherche.