Donderdag 26 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Britse vrouw gooit tijdens date ontlasting uit raam en komt klem te zitten

Een vrouw in de Britse stad Bristol kwam tijdens een date vast te zitten in het raamkozijn. Dit gebeurde nadat zij een drol, die zij uit het raam had gegooid, uit een spleet achter het raam vandaan wilde halen.
Door NU.nl

De vrouw, die na een etentje met een student mee naar huis was gegaan, had de drol uit het raam gegooid omdat deze toen zij doortrok niet door de toiletpot spoelde.

De uitwerpselen belandden echter niet in de tuin, maar in een spleet tussen twee ramen. De vrouw biechtte haar actie op aan de student. Samen bedachten zij hoe ze de ontlasting weer terug konden halen.

De vrouw probeerde via het raam de drol te pakken, maar kwam hierbij vast te zitten. De student, Liam Smith, moest de brandweer bellen om zijn date uit haar benarde positie te bevrijden.

Crowdfunding

De brandweer moest het raam kapot slaan om de vrouw te redden. De zaak kwam in de publiciteit omdat Smith na het incident een crowdfundingsactie startte om een nieuw raam te kopen, zo meldt de BBC.

Binnen een dag had hij al 1.200 pond opgehaald, duizend pond meer dan wat Smith voor ogen had. 

Tweede date

Het geld dat overblijft na de reparatie van het raam, geeft het duo aan twee goede doelen: een organisatie die brandweerlieden helpt, en een organisatie die toiletten verzorgt in ontwikkelingslanden.

Het tweetal heeft inmiddels een geslaagde tweede date achter de rug.

Aanbevolen artikelen