Een Amerikaanse vrouw heeft op een agent geplast toen ze werd gefouilleerd bij een politiecontrole in de staat Arkansas. De vrouw werd aan de kant gezet nadat ze slingerend over de weg reed.

Toen een agent de 48-jarige vrouw aansprak rook hij een vreemde geur bij haar. Ook zag hij dat haar rijbewijs was verlopen, waarop de vrouw werd gearresteerd. Onderweg naar de politieauto viel het de agent al op dat de vrouw telkens haar balans verloor, meldt Arkansas Online.

Aangekomen bij de auto wilde een vrouwelijke collega van de agent de vrouw fouilleren, maar ze weigerde meerdere keren haar benen uit elkaar te zetten. Uiteindelijk besloot de agent met kracht de benen van de vrouw te spreiden.

Dat was het moment dat de vrouw begon met plassen. "Mijn hand zat helemaal onder de urine", vertelde de vrouwelijke agent achteraf.

Handdoek

Voordat de vrouw kon worden meegenomen naar het politiebureau, legden de agenten eerst een handdoek op de achterbank. Bij nadere controle bleek de vrouw twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken.

De vrouw wordt aangeklaagd voor rijden zonder geldig rijbewijs, roekeloos rijgedrag en het aanvallen van een agent.