Een naakte vrouw die bij de politie melding had gedaan van seksueel misbruik, besloot er vervolgens vandoor te gaan met de politieauto van de lokale sherrif. Volgens de politie was de vrouw in de war en gedesoriënteerd. 

De vrouw kon uiteindelijk op een snelweg aangehouden worden na een achtervolging die langer dan een uur duurde. Bij haar aanhouding werd ze beschoten met een 'stun bag', een wapen dat de Amerikaanse politie gebruikt om mensen uit te schakelen zonder ze te doden. De vrouw is voor controle naar een ziekenhuis overgebracht. 

De vrouw kon de auto stelen nadat een agent bij een tankstation stopte voor de binnengekomen melding en de naakte vrouw zag staan. Hij stapte snel uit om haar een deken te geven om zich te bedekken. In plaats daarvan rende de vrouw naar de politieauto en reed ermee weg. 

Tijdens de achtervolging haalde de vrouw snelheden van boven de honderdzestig kilometer per uur. Ook reed ze door nadat haar banden lek waren gemaakt door middel van een spijkerstrip. Uiteindelijk crashte de vrouw tegen een andere auto waardoor ze tot stilstand kwam en kon worden ingerekend.